Friskvård

Hos oss kan du utnyttja din friskvård för en mer välmående kropp. Använd ditt friskvårdsbidrag både hos våra naprapater eller massör.
Friskvård är ett koncept som handlar om att främja hälsa och välbefinnande genom olika aktiviteter och behandlingar. Det kan inkludera allt från att träna regelbundet och äta hälsosamt till att besöka en naprapat eller massör för att behandla fysiska besvär.

Hos Stockholms Naprapatklinik har du möjlighet att utnyttja ditt friskvårdsbidrag för att investera i din hälsa och kroppsliga välmående. Våra naprapater och massörer är experter på att behandla muskuloskeletala besvär, såsom ryggont, nackspärr, huvudvärk och spänningar i kroppen.
Har du något friskvårdsbidrag kvar i år? Låt det inte brinna inne!
Vi vill uppmärksamma dig på att vi erbjuder förköp av ”friskvårdande naprapatbehandling” som du kan nyttja under hela 2023. Har du besvär nu går det givetvis bra att nyttja ditt friskvårdsbidrag på plats hos oss under december månad. Vi erbjuder även swish-betalning för dig som vill förköpa behandlingar med ditt friskvårdsbidrag men inte har möjlighet att besöka oss fysiskt för tillfället. Då går det jättebra att maila oss så ordnar vi det!