Naprapat i Vasastan

Boka tid
Kontakta oss

Varmt välkommen till Stockholms naprapatklinik - din specialist inom smärta och rehabilitering i Vasastan. Vi är naprapater med lång erfarenhet av att hjälpa människor med alla typer av smärtbesvär.

Oavsett om du har nya besvär eller lider av långvarig smärta, så kan vi hjälpa dig tillbaka till ett aktivt liv utan smärta och begränsningar.

Effektiv behandling för alla smärtbesvär

Våra naprapater Marcus, Hanna och Axel är experter inom manuell medicin och sätter alltid patienten i fokus. Vi utför alltid en grundlig undersökning för att fastställa orsaken till dina besvär och utvecklar sedan en individanpassad behandlingsplan för att hjälpa dig tillbaka till en vardag utan begränsningar. Vi använder en rad olika tekniker för att säkerställa att du får den mest effektiva behandlingen, inklusive manipulation, ledmobilisering, massage och hemövningar.

Vårt mål är att ge dig en effektiv smärtlindring men även verktygen för ihållande resultat.

Adress

Kammakargatan 35A, 11160 Stockholm

Vägbeskrivning

Stockholms naprapatklinik ligger centralt belägen i Stockholm city, endast ett stenkast från Drottninggatan. Ca 700m promenad från Hötorget eller Rådmansgatans tunnelbana.

Öppettider

Måndag-fredag: 07.00 - 18.00
Helgöppet: 10.00 - 17.00

Kontakta oss

Telefon: 08-355 277

Hos oss förebygger du framtida besvär

Vi tror att det är viktigt att inte bara behandla nuvarande smärta, utan också att förebygga framtida besvär. Genom att identifiera orsaken till smärtan, utvecklar vi en behandlingsplan som hjälper dig att undvika återkommande smärtor och besvär. En av våra styrkor är att ge dig dina individanpassade verktyg för att du ska kunna ta hand om din kropp på lång sikt.

Boka din tid hos din naprapat i Vasastan

Vi erbjuder akuttider. Välkommen att boka din tid hos oss på Stockholms naprapatklinik i Vasastan. Ta första steget mot en mindre begränsad vardag utan smärta.

Några exempel på behandlingar i Vasastan

Vi använder oss av en rad olika behandlingstekniker som anpassas efter dina individuella besvär för att uppnå bästa möjliga behandlingseffekt.

Naprapatbehandling

30 min - 680kr
Boka tid

Friskvårdande behandling av naprapat

30 min - 850kr
Boka tid

Massage

45 min - 680kr
Boka tid

Massage

30 min - 500kr
Boka tid

Varmt välkommen till oss

Din naprapat i Vasastan

Naprapatteamet i Vasastan
Boka tid